Loading

Статті

Часті поломки телефону і як їх уникнути
27.09.2021 1982

Ми користуємося телефоном щоденно. З цим гаджетом пов’язане життя, робота та відпочинок. Практично у кожної моделі з часом з’являються несправності. Причини поломок телефонів можуть бути різними — проблеми з операційною системою, механічні пошкодження, знос деталей і так далі. 

Ми вирішили перерахувати розповсюджені причини неполадок, за якими вам може знадобитися ремонт телефонів та як їх можна уникнути.

  1. Телефон впав у воду або намок — це одна з універсальних причин несправностей будь-якого телефону. Контакт з водою або з іншою рідиною часто закінчується для них плачевно. Якщо таке трапилося з вашим мобільником, його потрібно відразу ж відключити, потім витягнути батарею та SIM-карту і просушити всі окремо. Просушка може тривати від кількох годин до доби, залежно від того, куди потрапила вода. Якщо після цього телефон не вмикається або погано працює, несіть його в сервісний центр.

  2. Слабке місце телефонів-розкладачок - це шлейф, який з'єднує обидві частини пристрою. Згодом він псується, і тоді може не працювати екран, або можуть з'явитися інші проблеми. У цьому випадку потрібна його заміна.

  3. Ще одна проблема програмного характеру — потрапляння на телефон вірусів. Особливо до цього схильні сучасні смартфони. Щоб уникнути такої проблеми, ми радимо використовувати антивіруси, не користуватися Wi-FI у громадських місцях без необхідності. Якщо телефон раптом почав гальмувати, перегляньте всі завантажені файли та видаліть папки, що незрозуміло звідки з'явилися. Якщо проблема не вирішилася, то, можливо, потрібна перепрошивка телефону в сервісному центрі.

  4. Пошкодження екрану — подряпини, тріщини, механічні пошкодження. Це не тільки погіршує зовнішній вигляд телефону, а й може призвести до псування зображення або повної відмови дисплея. Будьте обережні з вашим смартфоном, не носіть його в кишені, де лежать різні металеві предмети — монети, ключі і т.д. Дуже часто саме з цього починаються всі розповіді про тріснуті дисплеї — телефон просто лежав в кишені, в якому лежало ще щось. Краще використовуйте чохол та окремі кишені.

Перераховані причини — не єдині, а лише ті, що часто зустрічаються. Наведені поради допоможуть вам уникнути їх і продовжити термін життя вашого телефона. Якщо все-таки відбулася поломка, ремонт телефону в Харкові можна здійснити в Link Service.



Попередня стаття
Наступна стаття
09.08.2021 2061
Правильна експлуатація електротранспорту і випадки, що підлягають ремонту

Основні правила експлуатації електротранспорту

Дивитися
27.09.2021 1982
Часті поломки телефону і як їх уникнути

Ми вирішили перерахувати розповсюджені причини неполадок, за якими вам може знад...

Дивитися
09.08.2021 2395
Що таке профілактика ПК та ноутбука

В процесі експлуатації персональних комп'ютерів та ноутбуків обов'язкови...

Дивитися
27.09.2021 1983
Часті поломки телефону і як їх уникнути

Ми вирішили перерахувати розповсюджені причини неполадок, за якими вам може знад...

Дивитися